Retour beleid

Retour beleid

Volgens het herroepingsrecht heeft iedereen het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, het artikel retour te sturen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat de bestelling is ontvangen. Wanneer u de producten retour wilt sturen, moet u ons hier eerst van op de hoogte stellen. Wanneer wij de herroepingsmededeling ontvangen hebben, krijgt u van ons een bevestigings mail met daarin de retour gegevens,  U kunt zelf de vervoerder kiezen en waar u het pakket inlevert.

Je kunt een artikel alleen retourneren wanneer:

  • Het gaat om een nieuw artikel (Let op 2e hands mag niet worden geruild of retour gezonden worden)
  • Het artikel compleet is.
  • Het product ongebruikt is.
  • De verpakking niet geopend of beschadigd is.

Wanneer we de zending retour hebben ontvangen, wordt er bekeken of deze aan de retour voorwaarden voldoet. Als het aan de retour voorwaarden voldoet, wordt de waarde van de bestelling terug gestort op uw rekening. Dit is exclusief de gemaakte verzendkosten. De terugbetaling gebeurt onverwijld of tot maximaal 7 dagen, nadat wij het pakket retour hebben ontvangen.

De terug betaling zal op dezelfde wijze worden uitgevoerd, als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht. Tenzij u uitdrukkelijk en anderszins heeft ingestemd. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. 

Ruilen

Het omruilen van producten is niet mogelijk. Wel kunnen we een korting code aanmaken met dezelfde waarde als het product, welke retour wordt gestuurd.

Retour kosten

U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van een retour zending. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een retour zending. 

*Wij zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van een retour zending, indien:

  • Er een verkeerd product is geleverd.
  • De product verzegeling verbroken is bij ontvangst.
  • De houdbaarheidsdatum verstreken is of op zeer kort termijn zal verlopen.

 Identiteit ondernemer

adpé Vintage and More
Snijdersstraat 4
8224 AA Lelycentre
Mail info@adpevintageandmore.nl
KvK. 61374091
Btw. NL854316334B01