Heinen Delfts blauw aardewerk nieuwe stijl

 Delfts blauw aardewerk in een modern jasje helemaal 21ste eeuw.

Heinen Delfts Blauw biedt daarom zowel handbeschilderd Delfts blauw als Delfts blauw design, ontworpen door bekende Nederlandse designers.

Nieuwe en hippe vazen die altijd perfect met elkaar kunnen matchen. Klein en groot, druk en minimalistisch, hoog en laag, alles is mogelijk. 

 


Wandborden zijn eigenlijk een hele oude Nederlandse uitvinding. De welbekende Delfts blauwe wandborden hingen eeuwen geleden al aan de muur van rijkere burgers om hun kamers op te vrolijken en om mee te pronken. Veel Nederlanders kennen dit beeld nog wel van hun opa en oma waar vaak een eenzaam bordje aan de muur in de woonkamer hing. Deze interieurtrend is helemaal terug van weggeweest, maar dit keer blijft het niet bij een porseleinen bord met een Delfts blauwe molen erop. De kleuren spatten van de nieuwe collecties ronde wandborden af en de decoraties lopen uiteen; van iconische Hollandse landschappen tot bekende meesterwerken en zelfs hilarische dieren met menselijke trekjes.

 

Bron: Foto's tekst  Heinen delfts blauw 

Zet Vazen  van verschillende maten modellen in een groep bij elkaar dit geeft zelfs zonder bloemen in de vaas een gezellige sfeer!

Bron: Foto's tekst  Heinen delfts blauw